Accions del document

ENCARA QUEDEN PLACES LLIURES PER AL CASAL MUNICIPAL D'ESTIU

Ja han quedat plenes el 80% de les places ofertades, però s'amplia el termini d'inscripcions presencials fins exhaurir-les.

La Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha ampliat el termini d'inscripcions al casal municipal d'estiu fins exhaurir les places ofertades. Les inscripcions es poden fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc o a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell fins que encara quedin places lliures.

 

Val a dir però que des que es va obrir el procés d'inscripció, ja s'han omplert el 80% de les places per a nens i nenes de 3 a 12 anys que ofereix el casal municipal d'estiu de la Seu d'Urgell.

 

Cinc torns diferents

 

Cal recordar que enguany el casal municipal d'estiu ofereix com a novetat l'organització d'un cinquè torn, que tindrà lloc del 27 al 30 d'agost, tot just després de la Festa Major de la ciutat. Aquest cinquè torn s'ha organitzat tot recollint la petició que han fet arribar les famílies urgellenques per tal que s'allargués aquesta activitats de lleure durant les vacances d'estiu dels infants.

 

Els altres quatre torns van des del 2 al 12 de juliol; del 15 al 26 de juliol; del 29 de juliol al 9 d'agost; i del 12 al 23 d'agost.

 

Horaris del casal

 

El casal municipal d'estiu té lloc a l'escola Pau Claris de la Seu, de dilluns a divendres, de 9 del matí a dos quarts de dues del migdia. També hi ha l'opció de menjador fins a les tres de la tarda. S'ofereix un servei de recollida matinal que serà de 8 a 9 del matí.

 

Preus

 

El preu de cada torn és de 60, 38 euros, excepte el cinquè torn que té un cost de 30,19 euros. El menjador té un preu de 7 euros al dia. L'acollida matinal costa 12 euros per torn.

  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg