170 estudiants d'INEFC Barcelona fan l'assignatura d'activitats en el medi natural a la Seu d'Urgell

Durant 15 dies aquests alumnes de segon curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport practiquen orientació, escalada, marxa nòrdica, piragüisme, trail running i un raid multiactivitat al Rafting Parc.
26-04-2017

Un total de 170 alumnes de segon curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’INEFC Barcelona porten a terme a la Seu d’Urgell de manera intensiva tant aquesta setmana com la vinent l’assignatura d’Activitats en el Medi Natural.

“El fet que alumnes del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’INEFC Barcelona cursin una assignatura a la Seu d’Urgell és fruit del programa europeu POCTEFA portat a terme entre INEFC i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, entre d’altres institucions de Catalunya, Andorra i França”, explica l’alcalde urgellenc Albert Batalla. Al respecte, l’alcalde de la Seu recorda que aquest programa europeu va comportar diverses inversions a la ciutat com la instal·lació d’un rocòdrom al Rafting Parc i la reforma de l’Alberg de Joventut, entre d’altres. “Per això els estudiants hi troben el lloc idoni per poder cursar aquesta assignatura dedicada a les activitats en el medi natural”.  

Tant els 88 estudiants d’aquesta setmana com els 82 de la setmana vinent, conduïts pels professors, Eduard Inglés i Víctor Labrador, realitzen de manera rotatòria diverses activitats físiques al Rafting Parc de la Seu d’Urgell, així com també al poliesportiu municipal i a l’entorn natural de la ciutat. Els estudiants practiquen orientació, escalada, marxa nòrdica, piragüisme, trail running i un raid multiactivitat.