‘Avis 2.0’, taller gratuït per aprendre a fer anar mòbils i tauletes

Tindrà lloc dijous 25 d’abril, a les 18 hores, a l'aula d'informàtica del col•legi La Salle. El curset serà impartit per alumnes de cicles formatius d'aquest centre educatiu.
09-04-2019

La Regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb el col·legi La Salle, han tornat a organitzar per aquest curs  gratuït Avis 2.0. Com funciona el meu mòbil i la meva tauleta?, adreçat a la gent gran.

Com cada any, el taller serà impartit per alumnes de cicles formatius del col·legi La Salle, i tindrà lloc el dijous 25 d’abril, a les sis de la tarda, a l'aula d'informàtica de l’edifici d’aquest centre educatiu, situada al segon pis, entrant per la porta de l'Alberg.

15 places

Per poder participar en aquest taller sobre smartphones i tauletes cal fer inscripció prèvia al Consorci d'Atenció a les Persones, situat a la primera planta del centre cívic El Passeig.

Les inscripcions es poden fer fins el dimarts 23 d’abril, al telèfon 973 354 102. Hi ha 15 places. Per participar-hi cal portar el propi mòbil o tauleta.