‘Carretera i Manta’ completa el primer estiu als nous estudis de RàdioSeu

A l’últim programa s’ha sortejat el viatge a les Illes Canàries i s’ha lliurat un xec solidari, enguany destinat a l’AECC de l’Alt Urgell.
06-09-2018

El programa de RàdioSeu ‘Carretera i Manta’ ha completat l’estiu amb el sorteig d’un viatge entre els participants i la donació d’un xec solidari de 440 € per a un projecte local, que enguany s’ha concedit a la delegació de l’Alt Urgell de l’AECC-Catalunya contra el Càncer. Aquesta ha estat una edició molt especial del programa, atès que ha estat el primer estiu que s’emet des dels nous estudis de RàdioSeu, al Passeig del Parc 16-18 de la Seu d’Urgell.

L'acció solidària es fa en base a les trucades rebudes per l'espai, que enguany ha tornat a superar àmpliament els 2.200 participants, entre les trucades i els missatges en xarxes socials, i ha ofert novament una gran interacció amb els oients i seguidors, alguns dels quals han assistit com a públic a l’últim programa, que s’ha emès des de la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb la presència, en representació del Consistori, de la regidora de Solidaritat, Salut i Gent Gran, Montserrat Bonet.

El president de la delegació urgellenca de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Zósimo González, ha recollit el xec de mans de Josep Marsino, representant de Simac Electrònica, que és el patrocinador que facilita l’aportació. González ha recordat la important tasca que duu a terme l’Associació a nivell local, per tal de donar suport a persones que pateixin o hagin patit el cáncer i també a les seves famílies. Actualment presten atenció directa a prop d’una cinquantena de persones i organitzen activitats com ara una exposició sobre el càncer de pell que es pot veure aquests dies al vestíbul del Sant Hospital.

Sorteig del viatge

Un any més, ‘Carretera i Manta’ s’ha completat amb l'esperat sorteig d’un viatge a les Illes Canàries, ofert per Viatges CadíTours. El guanyador ha estat l’oient Marc Pino, que tenia la trucada número 878. El xec l’ha lliurat Carlos Sánchez, en representació de CadíTours.

També s’ha sortejat els últims premis setmanals de la temporada: una coca de Pastisseria Vilarrubla, que ha estat per a Laia Pino (número 1.230) i una activitat al Ràfting Parc, que ha correspost a Joan Lozano (número 1.182).

Convidats

‘Carretera i Manta’ dirigit i presentat per Ignasi Cervera i produït per Pep Graell i Anna Bigordà, ha regalat desenes de premis com ara invitacions per a concerts i espectacles, abonaments per a la piscina, coques, degustacions, plantes, vins, activitats d'aventura i samarretes. En total, l'espai ha entrevistat més de 100 personatges.

A diferencia d’altres edicions, en què el programa surt al carrer, enguany ‘Carretera i Manta’ ha convidat els entrevistats als estudis, per tal que coneguin les noves instal·lacions de RàdioSeu al Passeig del Parc. Entre els convidats d’enguany han destacat el meteoròleg Tomàs Molina, el grup Els Catarres, l’escriptora Llúcia Ramis, el campió mundial de parapent Horacio Llorens, el filòsof Francesc Torralba, els músics Enrique Tellería i Artur Blasco i l’historiador Carles Gascón.

Totes les entrevistes de la temporada es poden tornar a escoltar a l'apartat especial de 'Ràdio a la Carta' del web radioseu.cat (http://www.alacarta.radioseu.cat/#/programs)

Amb 23 anys en antena, ‘Carretera i Manta’ és un dels programes més veterans de la ràdio a Catalunya, amb un gran èxit de participació tant a través de les trucades com, des dels darrers anys, mitjançant les xarxes socials, que han obert l’espai estiuenc a nous i joves seguidors.

Enguany ‘Carretera i Manta’ ha comptat amb el patrocini de: Agrobotiga Porté Betriu, Mister Craftsman, No + Vello la Seu, Navarro i Viu Psicòlegs, Pastisseria Vilarrubla, Ràfting Parc la Seu, Stiu 3000-Upnow i Viatges CadíTours.