‘Tallem amb tot’, activitat solidària d’alumnes de La Salle per aconseguir cabell per a fer perruques per a malaltes de càncer

El pròxim diumenge 11 de març, de 10 a 15 hores i de 16 a 19 hores en aquest centre educatiu de la Seu d’Urgell. En benefici de l’organització Mechones Solidarios.
05-03-2018

Els alumnes de quart curs d’ESO del col·legi La Salle de la Seu d’Urgell portaran a terme aquest pròxim diumenge 11 de març l’activitat solidària ‘Tallem amb tot’, que té com a objectiu que tothom que ho desitgi pugui donar cabell per elaborar perruques per a dones i nenes malaltes de càncer.

Aquesta acció, que s’emmarca en el projecte Aprenentatge i Servei del centre, tindrà lloc de les deu matí a les tres de la tarda, i de les quatre a les set del vespre. Val a dir que hi col·laboren gratuïtament diverses perruqueries de la Seu d’Urgell.

Les persones que vulguin participar hauran de donar 20 centímetres del seu cabell. Per participar-hi cal portar el cabell net i els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats del seu pare, mare o tutor o portar una autorització.

El preu del tall de cabell és de 5 euros i els donatius que es recullin aniran en benefici de l’organització Mechones Solidarios.

A més a més, al llarg de la tota la jornada solidària hi haurà venda de productes, servei de perruqueria, servei de bar i activitats per als infants. Val a dir que tot el què es recapti en aquestes activitats paral·leles també aniran destinades a aquest projecte solidari.  

Per a més informació envair correu a: tallemambtot@gmail.com