‘Temps de jugar’, nova proposta de participació i creativitat al voltant de diferents jocs adreçada a famílies, joves i infants

Jornada lúdica gratuïta que tindrà lloc el dissabte 28 de desembre, d’11 a 19 hores, a la pista polivalent de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell.
23-12-2019

La programació nadalenca de la Seu d’Urgell ‘El Món Màgic de les Muntanyes’ presenta la novetat ‘Temps de jugar’ que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de desembre, d’onze del matí a set de la tarda, a la pista polivalent situada a la zona esportiva municipal.

‘Temps de jugar’ serà una jornada lúdica gratuïta, dinamitzada per Ramon Alsina, que s’adreça a un públic ampli i divers, tant a famílies, joves i infants que girarà entorn a diferents tipus de joc. L’objectiu és que tothom pugui gaudir jugant, tot descobrint els diferents tipus de jocs que existeixen més enllà de les pantalles.

A ‘Temps de jugar’ es podrà jugar a l’espai Seu del Videojoc, amb tornejos de FIFA, Clash Royale, Fortnite, obert a totes les edats; però també a jocs de taula, jocs tradicionals (escacs, botifarra, brisca, parxís), jocs de fusta, així com un taller de cuina que tindrà lloc de cinc a set de la tarda, a càrrec d'eSpora Events.

A més a més, es comptarà amb una dinàmica dirigida a tothom sota el títol ‘Sabem jugar?’, que anirà a càrrec del psicòleg Miquel Alet, que es realitzarà de les 11.30 a les 13 hores.

Val a dir també que a les 11 del matí es realitzarà la presentació pública d’una càpsula publicitària, confeccionada conjuntament per la Gent Gran i els i les alumnes de PTT, que tracta sobre els perills de les pantalles.

En aquesta jornada també es comptarà amb la presència d'un estand de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, amb la col·laboració del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell.