‘Viatge per les cuines del món’, tallers culinaris gratuïts per conèixer altres cultures

Les primeres sessions seran dimecres 28 de juny amb cuina brasilera, continuarà el 12 de juliol amb cuina argentina i el 19 de juliol amb cuina boliviana. Cal fer inscripció prèvia al local de Càritas.
22-06-2017

Càritas de la Seu d’Urgell i el Pla de Ciutadania i Migracions del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell organitzen un cicle de tallers de cuina gratuïts que tenen com a objectiu atansar diferents cultures a la ciutadania urgellenca a través d’un viatge per la gastronomia de diversos països.

Els tallers tenen també com a finalitat ser un lloc de relació, intercanvi i crear vincles entre persones de diferents cultures a través de la gastronomia.

Per assolir aquest objectiu es compta amb la col·laboració de persones procedents de diferents països que ara viuen aquí i que s’han integrat a la societat urgellenca sense renunciar als seus orígens.

Dates i inscripcions

Els primers tallers del cicle es faran el pròxim dimecres 28 de juny amb cuina brasilera, continuarà el 12 de juliol amb cuina argentina i el 19 de juliol amb cuina boliviana. Es preveu que el cicle continuï al setembre.

Les inscripcions i els mateixos tallers es duran a terme al local de Càritas, al carrer Bisbe Guitart, 27-29 de la Seu d’Urgell.