“Riu i Ribera, tot un cercle de vida!”, sender interpretatiu per a tota la família per conèixer el patrimoni natural de la Seu d’Urgell

Activitat guiada que tindrà lloc el pròxim dissabte 23 de novembre, que s’iniciarà a les 10 del matí des de l’Oficina de Turisme Seu. Per participar-hi cal fer inscripció, que és gratuïta.
18-11-2019

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, juntament amb el Parc Natural del Cadí Moixeró, ha organitzat per aquest proper dissabte 23 de novembre, a les deu del matí, un sender interpretatiu per posar en valor el patrimoni natural de la ciutat.

Es tracta d’una activitat lúdica per a famílies (infants a partir de 5 anys) i gratuïta que permetrà que els i les assistents puguin conèixer la fauna i flora del bosc de ribera i les xarxes tròfiques alimentàries.

L’activitat consistirà en realitzar un itinerari interpretatiu pel parc del Valira, un parc urbà amb una elevada biodiversitat d’espècies, tant vegetals com animals. Aquest itinerari estarà guiat per una educadora ambiental del Parc Natural del Cadí Moixeró.

Amb aquesta iniciativa es vol posar en relleu la importància de la gestió sostenible dels nostres rius, dels seus boscos de ribera i veure com d’aquests ecosistemes en depenen moltes espècies tant animals i vegetals que es veuen afectades si no es realitza una correcta gestió d’aquests espais. Amb aquest sender interpretatiu s’aprendrà que tenim natura molt a prop de casa que cal que coneguem, valorem i conservem perquè és un patrimoni de tots.

Per assistir a l’activitat cal inscripció prèvia a: info@turismeseu.com o trucant al telèfon 973351511. El lloc de trobada serà Oficina de Turisme Seu, situat a la planta baixa de l’edifici de l’Espai Ermengol. L’activitat quedarà anul·lada en cas de pluja o per no arribar al mínim d’inscrits.