250 persones de la Seu d'Urgell i Andorra participen en la Diada Esportiva de la Gent Gran

Els padrins i padrines urgellencs i andorrans s'han donat citat de bon matí al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino on han participat en exhibicions de gimnàstica de manteniment amb coreografies.
11-05-2017

El Centre de Tecnificació d’Ordino acull avui la 9a Diada esportiva de la Gent Gran d’Andorra i la Seu d’Urgell amb la participació de 250 persones majors de 65 anys, de les quals 74 són de la Seu d’Urgell.

L’objectiu de la trobada, organitzada pel Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior, és promoure l’activitat física, l’esperit esportiu i la convivència. L’activitat compta amb la col·laboració de tots els Comuns, del Departament d’Esports del Govern, l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, i la Federació de Gent Gran d’Andorra. Enguany, com a novetat, s’ha volgut vincular-la el “Dia de l’Esport per a Tothom” organitzat pel Departament d’Esports del Govern andorrà, el pròxim 21 de maig.

L’acte inaugural d’aquest matí ha anat a càrrec de la Secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll, i de l’Alcalde de La Seu d’Urgell, Albert Batalla. En la seva intervenció, Fenoll ha recordat que la gent gran i la seva qualitat de vida són un dels objectius prioritaris del Govern, i que es treballa per garantir a aquest col·lectiu, el màxim de temps possible, la qualitat de vida amb diferents accions, com la celebració d’aquesta diada.

Les activitats que s’organitzen avui són diverses, com el ioga, un circuit de multiactivitats, una caminada, i ball. Els 250 assistents han celebrat també un dinar de germanor abans de reprendre les activitats aquesta tarda.