27 esportistes de la Seu d’Urgell a la gala de reconeixement pels mèrits obtinguts durant el 2018

L’acte institucional se celebrarà aquest divendres 1 de febrer, a les 20 hores, a la sala la Immaculada per reconèixer els resultats meritoris de 23 piragüistes, 3 patinadors i 1 karateka.
29-01-2019

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat novament la gala institucional, per aquest divendres 1 de febrer, de reconeixement públic als i les esportistes de la nostra ciutat que han aconseguit resultats meritoris en les seves competicions durant l’any 2018.

En aquest acte institucional, que s’iniciarà a les vuit del vespre a la sala la Immaculada, presidit pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Isidor Alberich, es retrà homenatge a un total de 27 esportistes urgellencs que han estat seleccionats d’acord amb els paràmetres i criteris establerts (primers classificats als Campionats de Catalunya, podi en els Campionats d’Espanya i/o  resultats destacats en competicions oficials internacionals) i segons les informacions que faciliten els seus respectius clubs. Concretament per esports, 23 piragüistes, 3 patinadors i 1 karateka.

Val a dir que per clubs esportius s’homenatjarà als patinadors Lulan Moyano, Enric Porta i Noemí Isla, del Club Hoquei i Patinatge Artístic Cadí; i Gerard Gombau, del Karate Tradicional Pirineus.

Pel que fa als esportistes homenatjats pertanyents al Cadí Canöe Kayak són: Jan Vicente, Jana Planes, Mariona Garreta, Inés Fernades, Manel Contreras, Marc Vicente, Aitor Fernandes, Valentina Torras, Noemí Font, Anna Barroso, Maria Barroso, Carla Carrillo, Adrià Moyano, Pol Berenguer, Pau Etxaniz, Miquel Travé, Jordi Cadena, Cristian Tobio, Laura Pellicer, Annebel Van der Kniff, Mònica Dòria, Marta Martínez i Núria Vilarrubla.

Tots ells i totes elles rebran un petit obsequi commemoratiu per part de les autoritats municipals que assistiran a l’acte.