65 establiments de la Seu d'Urgell ofereixen serveis essencials a la ciutadania durant el confinament pel coronavirus

Aquí podeu trobar el llistat actualitzat en data d'avui dimecres 18 de març de tots els comerços que obren durant l'estat d'alarma.
18-03-2020

Un total de 65 establiments de la Seu d'Urgell obren al públic durant l'estat d'alarma decretat per evitar la propagació del COVID19 (coronavirus).

Entre aquests comerços i serveis hi ha obertes totes les farmàcies de la nostra ciutat, botigues de queviures, carnisseries i xarcuteries, peixateries, fruiteries i verduleries, forns de pa i pastisseries, supermercats, restaurants i establiments de menjars preparats per emportar, herboristeries, drogueries, òptiques, així com centres veterinaris.

En aquest llistat hi trobareu el nom dels establiments classificats per sectors, adreces, telèfons, horaris d'obertura, i si ofereix o no servei a domicili. 

Es recorda a tota la ciutadania que abans de sortir de casa per anar a comprar cal trucar per fer comanda en qualsevol d'aquests establiments. També cal que a l'hora de comprar ho faci una sola persona per família. Si fem cas d'aquestes recomanacions que emanen de les autoritats sanitàries evitarem riscos de contagi. 

LLISTAT ACTUALITZAT DELS COMERÇOS OBERTS A LA SEU D'URGELL A 18 DE MARÇ DE 2020