80 comerços oberts a la Seu d'Urgell durant el confinament per COVID-19

Aquí podeu trobar el llistat actualitzat en data d'avui dissabte 21 de març de tots els comerços que obren durant l'estat d'alarma.
21-03-2020

En data d'avui dissabte 21 de març, un total de  80 establiments de la Seu d'Urgell obren al públic durant l'estat d'alarma decretat per contenir la propagació del COVID19 (coronavirus).

Entre aquests comerços i serveis hi ha obertes totes les farmàcies de la nostra ciutat, botigues de queviures, carnisseries i xarcuteries, peixateries, fruiteries i verduleries, forns de pa i pastisseries, supermercats, restaurants i establiments de menjars preparats per emportar, herboristeries, drogueries, òptiques, així com centres veterinaris.

En aquest llistat hi trobareu el nom dels establiments classificats per sectors, adreces, telèfons, horaris d'obertura, i si ofereix o no servei a domicili. 

Es recorda a tota la ciutadania que abans de sortir de casa per anar a comprar cal trucar per fer comanda en qualsevol d'aquests establiments. També cal que a l'hora de comprar ho faci una sola persona per família. Si fem cas d'aquestes recomanacions que emanen de les autoritats sanitàries evitarem riscos de contagi. 

LLISTAT ACTUALITZAT COMERÇOS OBERTS EN DATA DE 21 DE MARÇ