A la venda les entrades de ‘Paradise’ Teatre de Festa Major a la Seu d'Urgell

Els tiquets per veure la coproducció de Nico&Sunset, El Terrat i Tricicle es poden adquirir a l’Espai Ermengol i al Consell Comarcal
10-08-2017

Les entrades per al Teatre de Festa Major de la Seu d’Urgell ja són a la venda. Enguany la vetllada, dijous 24 d’agost a les 10 de la nit a la Sala Polivalent, presentarà la comèdia ‘Paradise’, una obra de Nico&Sunset que també compta amb la coproducció d’El Terrat i de la companyia Tricicle.
Els tiquets es poden obtenir, al preu de 12 euros, a l’oficina de Turisme Seu a l’Espai Ermengol (C. Major, 8) o bé a Turisme del Consell Comarcal, al passeig de Joan Brudieu.
‘Paradise’ és una comèdia construïda des del drama amb tocs esperpèntics. Consta de tres relats que ens parlen de la família, de la soledat i de l’amor. Cinc actors interpretant amb honestedat a nou personatges que busquen el seu paradís perdut. L’obra està recomanada a partir de 14 anys.
El repartiment, encapçalat per l’actriu Elisabet Casanovas, també compta amb els joves actors Adrian Grösser, Artur Busquets, Albert Salazar i Albert Baró.