A punt les dues pistes de tennis municipals després de la renovació de la superfície

S’ha retirat la moqueta que hi havia, s’ha reparat el formigó i s’ha instal·lat la mateixa moqueta de la pista 1 que satisfà als usuaris.
07-04-2017

Aquest cap de setmana ja es podrà jugar a les dues pistes de tennis municipals, la número 2 i la número 3, després d’haver-se renovat les seves respectives superfícies. Aquest matí, els operaris estaven realitzant els darrers retocs per tenir-les a punt de joc.

Recordem que aquesta actuació s’ha portat a terme a resultes de la proposta escollida en els darrers pressupostos participatius que va celebrar l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

La intervenció ha consistit en la retirada de la moqueta existent, la reparació de la base de formigó de les pistes que es mostrava irregular a causa dels canals de desaigües habilitats en el seu moment, i la instal·lació d'una nova moqueta a totes dues pistes. Amb aquesta actuació queda resolt irregularitat de la superfície de joc en algunes zones que va anar apareixent amb el temps i l'ús.

Les obres, dutes a terme per la mateixa empresa que va subministrar la moqueta de la pista 1, i que ha donat molt bons resultats segons la valoració dels usuaris, han tingut un pressupost de 40.000 euros.