Acabades les obres d'enrajolament de la vorera nord del Camí de la Palanca

Aquesta obra és fruit de l'acord entre l'Ajuntament urgellenc i la Generalitat de Catalunya per finançar el material necessari i les hores de treball que han comportat.
06-04-2016

La brigada municipal d'obres de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ja ha finalitzat les obres d'arranjament de la vorera nord del Camí de la Palanca amb la col·locació de rajoles.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme del Consistori urgellenc, Jesús Fierro, afirma que aquesta obra “és fruit de l'acord arribat entre l'Ajuntament de la Seu i la Generalitat de Catalunya que ha finançant el material necessari, així com les hores de treball necessàries per condicionar aquest tros de vorera per tal que s'hi pugui caminar amb comoditat”.

Amb aquestes obres, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha culminat el condicionament d'ambdues voreres del Camí de la Palanca, després que l'any passat s'arrangés la vorera sud amb la instal·lació d'una llosa de formigó per tal que els vianants hi puguin caminar, ja que fins aleshores la vorera era un camí de terra i herba.