Activada una enquesta per conèixer les necessitats formatives dels i les joves de la Seu i comarca

Té com a objectiu oferir formacions a mida per al públic jove.
15-02-2017

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, juntament amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, han elaborat una enquesta per conèixer les necessitats formatives que necessiten els i les joves de la nostra ciutat i comarca. L’objectiu d’aquest qüestionari és poder organitzar formacions a mida per al públic jove.

Respecte aquesta iniciativa, la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, afirma que “volem que els mateixos usuaris que estan interessats a realitzar cursos de formació ens facin arribar els seus interessos, inquietuds i demandes per tal de programar els següents packs de formació en funció de els respostes obtingudes”.

Cal recordar que fins l’actualitat l’Oficina Jove ha portat a terme la iniciativa Pack Lleure, un programa de cursos d’educació en el lleure que compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca.

Enquesta formació a mida

Des de l’oficina Jove se seguirà apostant pel programa Pack Lleure, tot i que es busca oferir noves propostes formatives de temàtiques vàries adaptades a les peticions que facin arribar els i les joves alturgellencs.

Per això s’ha elaborat aquest qüestionari per poder detectar les prioritats formatives que tenen els nois i noies de la Seu i de la comarca de l’Alt Urgell per  oferir-los una formació adaptada a les seves necessitats. L’enquesta pregunta sobre temàtiques, horaris, dies, preus, durada de les formacions, entre d’altres qüestions.

L’enllaç on es pot trobar aquesta enquesta és: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8mmnrwMBCDNLW9GqxJNVD-t3dvPEAfs_luVvolYNa7Jw3Bw/viewform?c=0&w=1