Actualització del llistat d'establiments comercials i serveis oberts al públic durant l'estat d'alarma

En data d'avui dijous 26 de març, la Seu disposa de 89 comerços i establiments que segueixen donant servei durant el període de confinament a causa del coronavirus SARS-CoV-2.
26-03-2020

En data d'avui dijous 26 de març, un total de 89 establiments de la Seu d'Urgell segueixen oberts al públic durant l'estat d'alarma decretat per contenir la propagació del coronavirus.

Entre aquests comerços i serveis hi ha obertes totes les farmàcies de la nostra ciutat, botigues de queviures, carnisseries i xarcuteries, peixateries, fruiteries i verduleries, forns de pa i pastisseries, supermercats, restaurants i establiments de menjars preparats per emportar, congelats, herboristeries, drogueries, òptiques, així com centres veterinaris, estacions de serveis, bugaderies i tintoreries, establiments d'energies, empreses de neteja, estancs, quioscos i equips tecnològics i de telecomunicacions.

En aquest llistat hi trobareu el nom dels establiments classificats per sectors, adreces, telèfons, horaris d'obertura, i si ofereix o no servei a domicili. 

Es recorda a tota la ciutadania que abans de sortir de casa per anar a comprar cal trucar per fer comanda en qualsevol d'aquests establiments. També cal que a l'hora de comprar ho faci una sola persona per família. Si fem cas d'aquestes recomanacions que emanen de les autoritats sanitàries evitarem riscos de contagi. 


LLISTAT ACTUALITZAT COMERÇOS OBERTS EN DATA DE 31 DE MARÇ