Albert Batalla recull la placa de bronze del mèrit esportiu concedit al Parc Olímpic del Segre

En un acte celebrat aquest migdia al museu Reina Sofía, a Madrid, on també ha estat guardonada la piragüista Maialen Chorraut, amb la medalla d'or.
15-11-2016

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha recollit aquest migdia a mans del president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal, la placa de bronze del Mèrit Esportiu amb la qual ha estat distingit aquest any el Parc Olímpic del Segre.

Després d'haver recollit aquest important guardó, Batalla ha manifestat que "un premi d'aquestes característiques és un reconeixement a l'esforç del Parc Olímpic del Segre, de l'Ajuntament de la Seu, dels tècnics i entrenadors, d'esportistes i clubs, i d'administracions i espònsors de competicions per treballar dia a dia per l'esport, des de la base fins a l'alta competició".

L'alcalde urgellenc ha afegit que "desitgem que aquest premi suposi també un estímul per a tothom en pro de la nostra instal·lació, especialment d'aquelles administracions que més ens ajuden i ens poden ajudar a la millora constant".

L'acte ha tingut lloc al museu Centro de Arte Reina Sofía, a  Madrid, on també ha estat guardonada amb la medalla d'or del mèrit esportiu la piragüista basca, instal·lada a la Seu d'Urgell, Maialen Chourraut, amb motiu de l'or olímpic obtingut aquest estiu als Jocs de Rio.