Alumnes de la Seu i Oliana participen en tallers per conèixer l'oferta de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell

Uns 350 nois i noies alturgellencs reben informació de programes juvenils sobre participació, lleure, treball, salut, sexualitat i afectivitat, mobilitat, solidaritat i treball. L'activitat s'ha emmarcat en el 10è aniversari de l'OJAU.
22-11-2018

Uns 350 alumnes d'ESO de la Seu d'Urgell i Oliana, així com alumnes dels PTT, han participat avui dijous i el passat dimarts en un tastet de programes juvenils que ofereix l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU), a través de diversos tallers lúdics i participatius celebrats a la sala Sant Domènec de la capital alturgellenca.

Els nois i noies han rebut informació de programes sobre participació, lleure, treball, salut, sexualitat i afectivitat, mobilitat, solidaritat i treball. Les tècniques responsables de l'OJAU que han impartit aquests tallers han mostrat la seva "satisfacció" per la bona acollida que han tingut per part dels i les alumnes de la Seu i comarca.

A més a més, els nois i noies han pogut visitar una exposició de cartells de les diferents activitats que ha realitzat l'OJAU en en aquests primers 10 anys de funcionament.