Arrenca l'Escanyabocs 2016 amb la cursa trail amb la participació de 355 corredors

El Parc Olímpic del Segre acull aquesta prova multiesportiva a la natura que al llarg de tot el cap de setmana reuneix més de 1.000 esportistes.
21-05-2016

Aquest matí ha començat al Parc Olímpic del Segre la novena edició de l'Escanyabocs, prova d'esports a la natura de la Seu d'Urgell, amb la celerbació de la cursa trail on hi han participat 355 corerdors (267 homes i 88 dones). El podi de la cursa llarga ha estat en categoria absoluta masculina per Just Sociats (1r classificat); Sergi Rodríguez (2n classificat); i Pol Rodríguez (3r classificat), mentre que en categoria absoluta femenina la primera classificada ha estat Ester Casajuana; seguida de Sílvia Puigarnau, i el tercer lloc ha estat per Queralt Riba.

El lliurament de medalles als guanyadors i guanyadores de totes les categories d'aquesta cursa per muntanya ha anat a càrrec del regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu, Isidor Alberich, i del delegat de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Xavier Segarra.

La primera jornada de la prova mulitesportiva ha seguit amb la sortida de la rogaine de 6 hores, mentre que la rogaine de 3 ho ha fet a primera hora de la tarda. A partir de les set de la tarda tindrà lloc el raid d'avenura. El programa per avui dissabte es clourà amb la cursa d'orientació urbana i nocturna.

Demà diumenge, l'Escanyabocs seguirà amb la cursa de BTT, que compta amb 270 ciclistes inscrits, i la marxa nòrdica, amb 74 participants.