Avancen a bon ritme els treballs d’arranjament i eixamplament del camí de Sant Isidre, a Castellciutat

Visita d’obres de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, acompanyat del tinent d’alcalde d’Urbanisme, Joan Gurrera
05-02-2020

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Joan Gurrera, han visitat aquest dimecres les obres d’arranjament i eixamplament del camí de Sant Isidre, a Castellciutat. Els treballs avancen a bon ritme i es calcula que estaran enllestits a finals de març, tal com estava previst.

El camí de Sant Isidre passarà a tenir una amplada mínima de 4,40 metres i una de màxima de 6,80, juntament amb una amplada de 6 metres a la zona que entronca amb la rotonda de la carretera N-260. En el vial es construeixen també murs de formigó. A més, el projecte inclou una nova vorera, que comptarà amb una barana metàl·lica de protecció al llarg de tota la traça del camí, per proporcionar més seguretat als vianants que hi circulin.

Les obres les duu a terme la Unió Temporal d’Empreses formada per Construccions del Pirineu 2001, SL i Ponte Trilla SL. El pressupost ascendeix a 222.519 euros.

El camí de Sant Isidre, de sentit únic i 135 metres de llarg, tenia fins ara una amplada variable d'entre 3,70 i 4,80 metres, cosa que limitava molt el pas de vianants.

Mentre duren els treballs el camí resta tallat a la circulació i l’accés a Castellciutat es fa des de l’N-260 pel carrer de Jacint Verdaguer.