Caminada de la gent gran per conèixer el Castellciutat de 1714

En plena Festa de la Gent Gran de la Seu d'Urgell, l'activitat s'ha emmarcat en la celebració de la Setmana de Mobilitat Sostenible.
27-09-2018

Dins la Festa de la Gent Gran de la Seu d'Urgell que se celebra aquesta setmana, aquest matí ha tingut lloc una caminada fins a Castellciutat per conèixer la Ruta 1714 del nostre municipi. L'activitat també s'ha inclòs en la celebració de la Setmana de Mobilitat Sostenible.

En aquesta visita guiada, que ha anat a càrrec de l'historiador Carles Gascón, hi han participat més d'una desena de persones acompanyades per la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Montserrat Bonet.

La programació de la Festa de la Gent Gran seguirà demà amb l'excursió a Ripoll i la celebració del ball cerdà intergeneracional el dissabte. Diumenge tindrà lloc el plat fort de la festa amb l'acte institucional a les 12 del migdia a Sant Domènec, presidit per l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el dinar popular i el ball de tarda, que posaran el punt i final de la festa dels padrins urgellencs.