Caminada i piscina nocturna, nova proposta d’INSOMNI per adolescents i joves

Demà dimarts 23 de juliol, a les nou, amb sortida des del centre cívic l’Escorxador per arribar a la piscina municipal i fer un bany nocturn. També hi ha opció a sopar per 3,80 euros.
22-07-2019

Demà dimarts 23 de juliol, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) ha organitzat una nova sessió del programa d’oci nocturn alternatiu per a adolescents i joves, INSOMNI, que inclou una caminada i una remullada a la piscina municipal de la Seu d’Urgell.

L’activitat s’iniciarà a les nou de la nit des del centre cívic l’Escorxador per anar caminant fins a la zona esportiva municipal on hi ha ubicada la piscina. A més de poder banyar-se a la piscina, també hi ha l’opció de sopar (botifarra amb pa amb tomàquet i refresc) per 3,80 euros, organitzar pel bar del poliesportiu. La nit a la piscina estarà amenitzada amb música en directe.

Cal recordar que els adolescents menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta per poder participar en aquesta sessió d’INSOMNI.

Caminada i Controlga’t

Els i les joves que vulguin prendre part en la caminada prèvia al bany nocturn cal que facin la seva inscripció prèvia a l’OJAU, trucant al 973 355 608, enviant un correu a alturgell@oficinajove.cat o enviant un missatge per WhatsApp al 607 866 902.

El recorregut de la caminada, que arrencarà des del centre cívic l’Escorxador, passarà per fora del recinte del Parc del Segre,  passant pel parc de bombers, i fins arribar a la piscina municipal.

D’altra banda, en el marc de la campanya Controlga’t (prevenció del consum d’alcohol en adolescents i joves) a tots els i les participants a la caminada se’ls hi regalarà una botella d’aigua per gentilesa de Nord Pirineus, Vichy Catalan i CM Buisan.