Comença la 7a edició del Projecte d'Aprenentatge i Servei "Tots som joves, tots som grans"

Demà divendres tindrà lloc la primera sessió d'aquest projecte on 37 alumnes de 4t d'ESO del col·legi La Salle hi participen de manera voluntària.
18-05-2017

Aquest divendres, 19 de maig, tindrà lloc la primera sessió del projecte d'aprenentatge i servei "Tots som joves, tots som grans" on participen de manera voluntària 37 alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle. És la 7a edició d’un projecte que pretén afavorir el compromís cívic dels alumnes i la millora de la qualitat de vida dels avis del nostre entorn.

En una primera fase d’aprenentatge, els alumnes de 4t d’ESO van poder conèixer la feina que es fa a Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital, a partir d’una xerrada a càrrec de dues persones d’aquestes entitats. Posteriorment, van visitar l’Oficina Jove, i van poder conèixer de més a prop el què es fa en aquesta oficina per als joves, totes les iniciatives que es tiren endavant des de la Regidoria de Gent Gran i també des de l’àrea d’ensenyament (Pla Educatiu d’Entorn). El projecte, doncs, comporta un treball en xarxa entre diferents entitats que col·laboren: Ajuntament de la Seu d’Urgell, Oficina Jove de l’Alt Urgell, Serveis Educatius, Pla Educatiu d’Entorn i Regidoria de Gent Gran.

Demà divendres, doncs, s’inicia la fase de servei on es farà una Gimcana entre avis i alumnes a la Fundació Sant Hospital, i una activitat per parelles a la Llar de Sant Josep. Hi haurà un total de 4 sessions durant aquest mes de maig i juny, i una d’elles seran els avis qui visitaran als alumnes a l'escola.

Des del Col·legi La Salle, doncs, s’aposta per treballar el compromís en les causes solidàries i el desenvolupament cívic, ètic, personal i social dels nois i noies.