Comença la 8a edició del Projecte d'Aprenentatge i Servei "Tots som joves, tots som grans"

Demà tindrà lloc la primera sessió, on hi prendran part de manera voluntària 36 alumnes del col·legi La Salle de la Seu d'Urgell.
03-05-2018

Aquest divendres dia 4 tindrà lloc la primera sessió del projecte d'aprenentatge i servei "Tots som joves, tots som grans" on participen de manera voluntària 36 alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle. És la 8a edició d'un projecte totalment consolidat i que, cada any, aconsegueix un gran nombre de participants entre els joves.

En una primera fase d’aprenentatge, els alumnes de 4t d’ESO van poder conèixer la feina que es fa a Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital a partir d'una xerrada a càrrec de tres professionals d'aquests centres. Després els estudiants van visitar l’Oficina Jove de l'Alt Urgell. Allà van poder conèixer de més a prop el què es fa en aquesta oficina per als joves, totes les iniciatives que es tiren endavant des de la Regidoria de Gent Gran i també des de l’àrea d’ensenyament (Pla Educatiu d’Entorn).

El projecte, doncs, comporta un treball en xarxa entre les diferents entitats que col·laboren: Ajuntament de la Seu d’Urgell, Oficina Jove de l’Alt Urgell, Serveis Educatius, Pla Educatiu d’Entorn i Regidoria de Gent Gran.

El divendres, doncs, s’inicia la fase de servei on es farà una Gimcana entre avis i alumnes a la Fundació Sant Hospital, i una activitat per parelles a la Llar de Sant Josep. Hi haurà un total de 4 sessions durant aquest mes de maig i juny, i una d’elles seran els avis qui visitaran als alumnes a l'escola.

Des del Col·legi La Salle, doncs, s’aposta un any més per treballar el compromís en les causes solidàries i el desenvolupament cívic, ètic, personal i social dels nois i noies.