La guia d’estiu 2020 proposa 34 activitats de lleure, esportives, natura i aigua per a nens i joves de la Seu d’Urgell i comarca

Enguany la seva difusió només serà telemàtica.
08-06-2020

Els nens i joves de la Seu d’Urgell i comarca podran trobar a la Guia d’Estiu 2020 un total de 34 activitats: 20 de lleure i 14 esportives, natura i aigua. Les propostes estan adreçades a infants de 3 a 12 anys, així com també per a joves a partir dels 12.

Totes aquestes activitats estaran adaptades a les mesures de seguretat i higiene fixades pel PROCICAT.  

La guia, que recull totes les activitats de lleure i esportives que organitzen tant els ajuntaments com associacions, entitats esportives i empreses alturgellencs, s’anirà actualitzant diàriament, ja que alguna d’aquestes propostes està pendent de poder-se realitzar degut a la incertesa provocada per la crisi sanitària de la Covid-19.

En aquestes activitats d’estiu hi treballaran diferents joves de la Seu i l’Alt Urgell, després d’haver fet el curs de monitor o de director de lleure, titulacions incloses en el Pack Lleure que organitzat l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Xavier Estival, manifesta al respecte que “amb l’arribada de l’estiu, arriba la nostra agenda innovadora per un estiu peculiar. Ara es tracta que tothom esculli i gaudeixi les activitats”.

Val a dir que enguany la difusió d’aquesta guia d’estiu només serà telemàtica.