Concert de fi de curs de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell

Aquest dimecres 21 de juny, a les 18 hores, a la sala Sant Domènec, coincidint amb el Dia Internacional de la Música. L’esdeveniment musical està obert a tota la ciutadania urgellenca.
19-06-2017

Aquest dimecres 21 de juny, a les sis de la tarda, tot coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Música, tindrà lloc el concert de cloenda del curs acadèmic 2016-2017 de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell.

En aquest concert hi prendran part duets, solistes i agrupacions estables de l’escola que interpretaran obres de diferents èpoques i estils. El concert, que tindrà lloc a la sala Sant Domènec, és d’entrada lliure.

A més a més, també s’aprofitarà per celebrar l’acte de graduació dels alumnes que han cursat Sensibilització 6 anys. Amb aquest acte es vol celebrar que aquests joves alumnes completen la seva primera etapa de contacte amb la música per començar amb el seu instrument el proper curs.

Un curs més, des de la direcció de l’Escola Municipal de Música de la capital alturgellenca es vol agrair a tot l’alumnat, professorat, famílies, companys, amics i a totes aquelles persones que treballen amb el centre amb el seu suport, ajuda i dedicació perquè la música pugi estar present a la nostra ciutat.