Concert del Quartet de corda del Conservatori de Música dels Pirineus

Aquest pròxim dimecres 25 de setembre, a les 20 hores a la Sala Sant Domènec, en el marc del Campionat del Món de Piragüisme.
23-09-2019

Aquest dimecres 25 de setembre, a les vuit del vespre a la Sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell, el Quartet de corda format per alumnat del Conservatori de Música dels Pirineus, oferirà  un concert dins els actes del Campionat de Món de Piragüisme que tenen lloc a la nostra ciutat fins el proper diumenge.

Sobre l’escenari es podra escoltar peces de Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi o Jean-Philippe Rameau, interpretades per l’Hermes García i l’Anna Tafalla al violí, l’Anna Balcells a la viola i per l’ocasió, la professora Lourdes Querencia al violoncel.

L’agrupació es va crear en l’edició d’enguany del FeMAP Social (Festival de Música Antiga dels Pirineus) i va fa oferir un total de dinou concerts, apropant la música a diversos equipaments, tallers i residències d’atenció a persones amb diversitat funcional, del col·lectiu de salut mental i de gent gran de localitats adherides al festival.

L’entrada al concert és lliure.