Constituït el comitè organitzador del Mundial de Piragüisme 2019 de la Seu d'Urgell i Sort

En aquesta reunió, on hi ha participat l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, també s'han constituït els comitès executius d'ambdós municipis pirinencs.
21-04-2017

Aquest matí s'han constituït el comitè organitzador i els comitès executius de la Seu d’Urgell i Sort en una reunió celebrada a Barcelona, on també s’ha elaborat una proposta de calendari d’esdeveniments per al període 2018-19, i s’ha fet una estimació del pressupost operatiu i d’inversions, així com una previsió de les infraestructures i operacions necessàries fins a l’inici del Mundial.

En aquesta reunió, presidida pel Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras, hi han participat Albert Batalla, alcalde de la Seu d'Urgell, i Ramon Ganyet, en representació de la part organitzativa d'aquest Mundial a la nostra ciutat, entre d'altres càrrecs institucionals del territori i del món del piragüisme.

Val a dir que amb la celebració del Mundial de 2019, la Seu d’Urgell i Sort sumen en el seu currículum diversos Campionats del Món i una desena de Copes del Món, i cal destacar que la capital alturgellenca va ser subseu olímpica de piragüisme en els Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.