Constituït el Consell Municipal d'Adolescents de la Seu d'Urgell del curs 2018-2019

La sessió plenària ha estat presidida per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, que esperona als i les joves que presentin propostes concretes per millorar les condicions de vida del col·lectiu que representen.
31-01-2019

Aquest matí ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la primera sessió plenària del Consell Municipal d’Adolescents d’aquest curs 2018-2019, presidida per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla.

En aquest primer ple del curs, els 13 membres que el conformen -alumnes procedents dels instituts La Valira i Joan Brudieu i del col·legi La Salle- han pres possessió del seu càrrec.

Aquesta primera sessió plenària del curs ha seguit amb les intervencions d’aquests representants dels adolescents de la Seu d’Urgell. Els nois i noies han anat presentant un seguit de peticions a l’Ajuntament per a millorar alguns aspectes de via pública, entre d’altres consultes i observacions que els hi afecta directament com a adolescents, les quals han estat recollides i contestades pel propi alcalde.

Per la seva part, Albert Batalla els hi ha fet una reflexió al voltant dels drets i els deures als membres del Consell Municipal d’Adolescents. “Aquest òrgan de representació dels i les adolescents de la Seu d’Urgell no només és un espai on hi reclamin els seus drets, sinó que és un espai per aprendre que tots com a ciutadans tenim deures per contribuir a que la Seu sigui una mica millor”. L’alcalde urgellenc ha afegit que “aquest consell d’adolescents no només serveix per demanar a l’Ajuntament que faci allò que li correspon, sinó que també pensin com poden ajudar a millorar amb la seva pròpia acció les condicions de vida a la ciutat del col·lectiu que representen a través de propostes concretes”.