Constituït el Consell Municipal de Promoció Econòmica de la Seu d'Urgell

L'ens té com a objectius fomentar el debat i la implicació dels agents econòmics en l'elaboració de polítiques adreçades a la dinamització econòmica i fer un seguiment periòdic de les preocupacions dels ciutadans sobre l'activitat econòmica que es desenvolupi.
11-01-2018

El Consell Municipal de Promoció Econòmica de la Seu d'Urgell ha celebrat la seva constitució i la presa de possessió dels membres que componen aquest ens, en una sessió presidida per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, i la tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Mireia Font.

El Consell Municipal de Promoció Econòmica està format pels portaveus de cada grup polític municipal, així com per un representant de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell, la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell, l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell, l'Associació de Comerciants del Casc Antic i de l'entitat Menja't l'Alt Urgell.  

L'objectiu principal d'aquest consell és crear sinèrgies entre el sector empresarial de la ciutat i l'Ajuntament, recollir propostes per posar-les en comú, tot treballant conjuntament per dinamitzar la Seu d'Urgell.