Curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolars a l’Alt Urgell

La formació tindrà lloc els caps de setmana de l’1 i 2 de desembre i del 15 i 16 de desembre. El curs té un cost de 93 euros.
06-11-2018

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza un nou curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolars, formació que s’inclou en el programa Pack Lleure 2018.

La regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, explica respecte aquest curs que “es tracta d’una formació que funciona a la nostra comarca, té força demanda i a més a més, obre portes al món laboral”.

Amb aquest curs, que té 25 hores lectives, s’obtindran dos certificats diferents. El cost d’aquest curs és de 93 euros, està adreçat a persones majors de 18 anys i les places són limitades.

Els horaris del curs són els caps de setmana de l’1 i 2 de desembre i del 15 i 16 de desembre. Els dissabtes de nou del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a les vuit del vespre. Els diumenges el curs serà de deu del matí a dos quarts de dues del migdia. Aquesta formació tindrà lloc a l’Alberg de Joventut ‘La Valira’ de la Seu d’Urgell.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Per a més informació es pot trucar al 973 355 608, enviar un whatsapp al 607 866 902 o enviar un correu electrònic a alturgell@oficinajove.cat

El curs compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca.