Darrera sessió del projecte 'Tots som joves, tots som grans' d'aquest curs escolar

En aquest projecte d'aprenentatge i servei hi participen de manera voluntària 35 alumnes de 4t d'ESO del col·legi La Salle que comparteixen activitats amb els padrins i padrines de la Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital.
05-06-2019

El proper divendres 7 de juny tindrà lloc la darrera sessió del  Projecte d'Aprenentatge i Servei "Tots som joves, tots som grans" on participen de manera voluntària 35 alumnes de 4t d'ESO del Col·legi La Salle. Durant aquest mes, avis de la Llar de Sant Josep i la Fundació Sant Hospital han compartit diferents activitats a fi d’estrènyer lligams entre ells. El projecte consta, per tant, de 4 sessions i  precisament la setmana passada els avis van tenir l'ocasió de visitar el col·legi acompanyats dels alumnes. 

"Tots som joves, tots som grans" és un projecte d'Aprenentatge i Servei on, a part de la Fundació Sant Hospital i la Llar de Sant Josep, hi col·laboren  l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Jove i la Regidoria de Gent Gran. 

Des del Col·legi La Salle, doncs, s'aposta fort per aquest projecte que té com a objectius afavorir el compromís cívic i la millora de la qualitat de vida dels avis del nostre entorn, contribuir a que els alumnes siguin socialment responsables i en un futur compromesos amb les causes solidàries, afavorir el desenvolupament cívic, ètic, personal i social, etc. 

El fet que faci molts anys que aquest APS continuï i tingui tan bona acollida entre tots els participants, confirma la gran vàlua d'aquest projecte intergeneracional. El Col·legi La Salle, doncs, valora molt positivament la seva continuïtat i el treball en xarxa entre totes les institucions implicades.