'Del Nordic Walking cap al Modern Nordic Walking', xerrada de l'especialista finlandesa Tiina Arrankoski

L'acte tindrà lloc demà dijous 16 de maig, a les vuit del vespre, a l'Espai Ermengol. També hi intervindran Albert de Gràcia, president de Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus, i Jordi Pau Caballero, president de Nordic Walking Pirineus.
15-05-2019

Demà dijous 16 de maig, a les vuit del vespre, a la sala d'actes de l'Espai Ermengol de la Seu d'Urgell tindrà lloc l'acte que sota el títol  'La Seu d'Urgell, capital de la marxa nòrdica' l'especialista finlandesa Tiina Arrankoski -presidenta de l'Internacional Council of Nordic Walking- impartirà la conferència 'Del Nordic Walking cap al Modern Nordic Walking'. En aquesta xerrada, Arrankoski farà un repàs d'aquests 22 d'anys de marxa nòrdica a Finlàndia i alhora presentarà les noves propostes que sorgeixen des d'aquest país escandinau.

L'acte també comptarà amb la participació d'Albert de Gràcia, president de l'Associació Esportiva Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus, i de Jordi Pau Caballero, president de l'Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus, que enguany celebra el seu desè aniversari. Ambdós ens oferiran la seva visió sobre el protagonisme singular de la Seu d'Urgell i del Pirineus en l'arribada i desenvolupament del Nordic Walking a Catalunya i a Espanya.

La xerrada és oberta a tothom.