Demà dimarts, darrer dia per inscriure’s a la Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d’Urgell i Andorra 2019

La inscripció i el pagament del dinar s’han de formalitzar al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell. Enguany aquesta jornada lúdicoesportiva se celebrarà a Escaldes-Engordany.
06-05-2019

Demà dimarts 7 de maig serà el darrer dia per a inscriure’s a la Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d'Urgell i Andorra 2019 que enguany tindrà lloc el pròxim dilluns 13 de maig al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany (Principat d’Andorra). La diada s'iniciarà a dos quarts de deu del matí amb un acte de benvinguda als i les participants, i seguidament s’oferirà un esmorzar.

La jornada continuarà a dos quarts d’onze del matí amb una màsterclass de gimnàstica a càrrec dels padrins i padrines participants en la diada. Les persones que hi vulguin participar ho podran fer amb el seu monitor habitual.

Com en cada edició, la diada també ofereix la possibilitat d'inscriure's a les activitats esportives organitzades per l'ocasió com són un circuit multiactivitats, ioga, caminada (amb 2 nivells de dificultat) i golf.

Els i les participants de la Diada Esportiva es podran apuntar al bloc 1 de gimnàstica amb el seu monitor habitual i, si així ho desitgen, a una de les activitats esportives del bloc 2 que s'iniciarà a dos quarts de dotze del migdia.

Dinar de germanor

Una diada més s’hi celebrarà un dinar de germanor a l’una del migdia que tindrà lloc a l’Hotel Panorama d’Escaldes-Engordany. Les persones que hi vulguin assistir caldrà que facin la seva inscripció i pagament (13,50 euros) al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, situat a la primera planta del centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell.

D’altra banda, l’autocar per anar fins a Andorra és gratuït i sortirà a un quart de nou del matí des de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell.