Demà s'obren les inscripcions tant telemàtiques com presencials per al Casal Municipal d'estiu de la Seu d'Urgell

Com a novetat d’enguany, aquest servei ofereix també torns setmanals durant els mesos de juliol i agost.
24-05-2017

Demà dijous 25 de maig, a les 9 del matí, es podran fer tant de manera telemàtica com presencial les inscripcions per al Casal Municipal d'Estiu 2017 de la Seu d'Urgell que organitza la Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament urgellenc.

Per accedir a les sol·licituds online cal anar a la pàgina d'inici del web municipal www.laseu.cat i entrar a l'apartat de tràmits i serveis online o bé clicant al link de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) que es pot trobar a la pàgina d'inici d'aquest web.

Novetat 2017: torns setmanals

El Casal Municipal d'Estiu de la Seu d'enguany ofereix com a novetat la possibilitat de fer torns setmanals al llarg dels mesos de juliol i agost. Els torns són: del 2 al 7 de juliol; del 10 al 14 de juliol; del 17 al 21 de juliol; del 24 al 28 de juliol; del 31 de juliol al 4 d’agost; del 7 a l’11 d’agost; del 14 al 18 d’agost; i del 21 al 25 d’agost.
Al respecte, la regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, manifesta que “tant les famílies com l’equip de monitors de l’edició passada ens van fer arribar la proposta d’ofertar torns setmanals, la vam trobar molt encertada i enguany l’hem dut a terme”.
També hi haurà la possibilitat d’escollir torns quinzenals que van del 3 al 14 de juliol; del 17 al 28 de juliol; del 31 de juliol a l’11 d’agost; i del 14 al 25 d’agost.

El servei està dirigit per una directora de lleure que comptarà amb la tasca d'un equip de monitors i monitores, així com premonitors i premonitores en pràctiques i voluntaris.

Horaris

El casal municipal d'estiu té lloc a l'Escola Pau Claris de la Seu, de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Com cada estiu també hi ha l'opció de menjador fins a les tres de la tarda. S'ofereix un servei de recollida matinal que serà de tres quarts de vuit a nou del matí.

El preu de cada torn setmanal és de 34 euros, mentre que el torn quinzenal és de 61,88 euros. El menjador té un import de 62 euros per torn (7€/dia), mentre que l'acollida matinal del torn setmanal és de 6,60 euros i el del torn quinzenal és de 12 euros.

El casal
Al casal municipal de la Seu d’Urgell s’hi fan moltes activitats tan culturals, com d’esport i lleure com piragües, piscina, visita a exposicions i instal·lacions culturals, excursions, acampades, tallers de manualitats, jocs, entre d’altres.
El servei que s’ofereix permet als infants gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat ja que potenciem el creixement dels infants a través del joc i del lleure, transmetent els valors humans.
En aquest sentit, Iscla afirma que “al casal d’estiu municipal no només apostem per un temps de diversió amb activitats de tot tipus, també donem molta importància a la socialització i transmissió de valors humans”.
El casal municipal d’estiu compta també amb el suport d’entitats i associacions de la Seu d’Urgell.

Inscripcions: normativa SEPA

Les famílies urgellenques que inscriguin als seus filles i filles al casal municipal d'estiu hauran de presentar la documentació necessària a l'OAC de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell o a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell abans de les 48 hores següents d'haver fet el tràmit.

Recordem que la documentació necessària és el carnet del Servei Català de la Salut, el full de vacunes, fotografia carnet, carnet de família nombrosa (si és el cas) i la domiciliació bancària en format SEPA.

Cal remarcar que no es pot enviar telemàticament la documentació, ja que per motius de canvi de normativa cal presentar l'original signat de la domiciliació bancària SEPA que es podrà descarregar en el mateix apartat on hi ha el full de sol·licitud.