Dilluns tornaran a ser operatives les zones d’estacionament regulat de la Seu d’Urgell

L’Ajuntament urgellenc fa coincidir la tornada a la normalitat de les zones blaves i verdes amb l’inici de la Fase 2 de desescalada, a diferència de la majoria de municipis que l’han recuperat en la Fase 1.
20-05-2020

A partir del pròxim dilluns 25 de maig, les zones regulades d’aparcament de vehicles a la Seu d’Urgell tornaran a ser operatives. L’Ajuntament urgellenc ha volgut fer coincidir la tornada a la normalitat de les zones blaves i verdes amb l’inici de la Fase 2 de desescalada del confinament de la Covid-19, a diferència de la majoria de municipis que l’han recuperada en la Fase 1.

Així, durant l’horari comercial, de nou a una i de quatre a vuit, es podrà aparcar el vehicle durant un màxim de 3 hores a la zona blava, i un màxim d’una hora i mitja a la zona verda. Aquest horari del servei d’estacionament limitat funciona de dilluns a dissabte, mentre que diumenges i festius en queden exclosos.

Recordem que l’estacionament limitat es va suspendre temporalment el passat 16 de març amb motiu del confinament, situació en que només estaven permesos els serveis essencials.