Dues alumnes urgellenques participen a la primera assemblea general del CNIAC d'aquest curs

Maria Picart i Jana Roca han estat les representants dels infants i adolescents de la Seu d'Urgell en aquest òrgan col·legiat de caràcter consultiu i de participació a nivell del país.
09-11-2017

Aquest passat cap de setmana, dues alumnes de la Seu d'Urgell, Maria Picart i Jana Roca, han participat a Cabrera de Mar a la 1a assemblea general del Consell Nacional dels Infants i dels Adolescents de Catalunya (CNIAC) del curs 2017-2018. En aquesta assemblea hi han exposat tot el què han fet en els grups de treball davant de la presència de les seves respectives famílies.

Recordem que el CNIAC es va constituir a finals de l’any 2014 coincidint amb el Dia Internacional de la Infància. Format per 58 infants i adolescents entre 8 i 17 anys, el Consell té entre les seves funcions representar els interessos dels infants i adolescents de Catalunya; fer propostes als organismes competents; opinar sobre aquelles actuacions que els afecten; afavorir la imatge positiva dels infants i joves; sensibilitzar la societat sobre el dret a ser escoltats i a participar; proposar informes i estudis sobre temes relacionats amb aquest col·lectiu, i fer projectes d’interès nacional relacionats amb les polítiques d’infància.