El ‘Parlem de Fira’ s’endinsa als 1.000 anys d’història de la Fira de Sant Ermengol

Demà dimecres 9 d’octubre, a les 20 hores, amb la xerrada ‘‘Per Sant Ermengol la fira es mou! 1.000 anys de fires a la Seu d’Urgell’, a càrrec de Pau Chica i Pilar Aláez.
09-10-2018

El cicle ‘Parlem de Fira’ torna demà dimecres 10 d’octubre, a les vuit del vespre, amb una nova xerrada a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat. En aquesta ocasió, el Pau Chica i la Pilar Aláez ens explicaran la història mil·lenària de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell amb la conferència  ‘Per Sant Ermengol la fira es mou! 1.000 anys de fires a la Seu d’Urgell’.

Aquest cicle dedicat a la fira i als formatges artesans també inclou un parell de xerrades-tastos tant de formatges com de productes ecològics. El primer tindrà lloc aquest dissabte 13 d’octubre, a un quart de nou del vespre, amb un tast de formatges guanyadors de l’edició de la Fira de Sant Ermengol 2017. L’activitat serà conduïda per Eugeni Celery. Per a poder participar-hi cal fer una inscripció prèvia trucant al 973 35 30 57 o enviant un correu electrònic a info@espaiermengol.cat Les places són limitades.

Recordem que el cicle de xerrades i tastos ‘Parlem de Fira’ es va iniciar la setmana passada. Es tracta d’una nova activitat relacionada amb la Fira de Sant Ermengol que s’inclou en la programació prèvia a aquest important esdeveniment mil·lenari que se celebra el tercer cap de setmana del mes d’octubre a la Seu d’Urgell.