El camp de futbol municipal estrena aquest cap de setmana diverses millores als vestidors

Les obres han consistit, entre d’altres, resoldre els problemes d’humitat, així com la reforma del vestidor dels àrbitres.
13-01-2017

Aquest cap de setmana ja es podrà gaudir de les millores que s’han portat a terme en els darrers dos mesos en els vestidors del camp de futbol municipal de la Seu d’Urgell, amb l’objectiu de donar continuïtat a la modernització i  millora dels serveis d’aquest equipament esportiu.

Les actuacions més destacades que s’han portat a terme han estat la millora de la ventilació i extracció d'aire dels vestidors, modificant les portes i revisant i substituint els extractors que no funcionaven per aparells més eficients, solucionant així el problema de les humitats que acostumava a patir aquest equipament.

Una altra de les millores que han permès aquestes obres ha estat la renovació del vestidor d'àrbitres, canviant-ne la distribució, que el fa més ampli, i la instal·lació de  nous wc, rentamans i dutxa.

Els vestidors també s’hi han col·locat noves aixetes i carxofes a les dutxes. També s’han incorporat un wc i un rentamans al vestidor número 2, s’han instal·lat portes per aïllar les dutxes del vestidor 1 i 2 i s’han reparat i substituït les rajoles de les parets malmeses.

A més a més, s’ha reparat el gres del terra dels vestidors que ho requerien, s’ha reparat i substituït elements de la instal·lació elèctrica, s’ha repassat i reforçat l'enllumenat, així com una renovació d’interruptors i endolls.

El pressupost total d’aquestes obres ha estat de 30.250 euros.