El Centre de Formació d’Adults de la Seu d’Urgell obre el període de matriculació per al curs 2020-2021

La matrícula es pot formalitzar de manera telemàtica a través del correu c5008583@xtec.cat
02-09-2020

El Centre de Formació d’Adults comença avui el període de matrícula per a alumnes preinscrits. La matrícula es podrà formalitzar entre el 2 i el 9 de setembre de 2020 de manera telemàtica. Aquelles persones que no hagin fet preinscripció podran matricular-se entre el 15 i el 18 de setembre. 

Els cursos disponibles en formació d’idiomes són els nivells A1, A2 i B1 del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) en català i castellà i els nivells A1 i A2 en anglès i francès. Pel que fa a la formació en informàtica es realitzaran formacions en COMPETIC 1, 2 i 3 equivalents als nivells bàsic, mitjà i avançat de l’Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC).  Aquests cursos estan distingits amb certificats oficials i són reconeguts com a mèrits en concursos i oposicions.

A més de la formació per a l’obtenció de certificats oficials, el Centre de Formació d’Adults ofereix la possibilitat d’obtenir el títol de Graduat en ensenyament secundari (GES), en modalitat presencial i a distància. En format trimestral es proposen els mòduls: English for Tourism, Parlez français, Italiano i Informàtica inicial. També es realitzaran cursos específics en comunicació digital, fotografia mòbil i ús de GPS.

Per tal de formalitzar la matrícula cal contactar a través del correu electrònic c5008583@xtec.cat o trucar al telèfon 973 351 612 de 9 a 14 hores.