El Centre de Formació d’Adults de la Seu d’Urgell obre la matrícula a nou alumnat

Els nous alumnes podran formalitzar la seva matrícula a partir del pròxim dimecres 13 de setembre. El centre també ofereix nous cursos gratuïts d’iniciació a les tecnologies digitals.
07-09-2017

El Centre de Formació d’Adults de la Seu d’Urgell obrirà el pròxim dimecres 13 de setembre la matrícula a nous alumnes que no es van inscriure el passat mes de juny. 

Tots els cursos que s'ofereixen són oficials i gratuïts. L'oferta formativa passa per cursos de català, anglès i francès, de diferents nivells, així com també d'informàtica i optar a diversos certificats i titulacions. 

Pel que fa als ensenyaments d’informàtica s’ofereix: COMPETIC Inicial; COMPETIC 1 (equivalent a L’ACTIC Bàsic); COMPETIC 2 (equivalent a l’ACTIC Mitjà); i COMPETIC 3 (equivalent a l’ACTIC Avançat). 

Respecte les llengües s’impartirà cursos d’A1 i A2 MECR d’Angles i de Francès; i A1, A2 i B1 MECR de Català. 

Els tràmits per a la preinscripció es poden dur a terme de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, i les tardes de dilluns i dimecres de les tres de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. 

Per fer la matrícula cal aportar el DNI-NIE (l'original i una fotocòpia) i la targeta sanitària. 

Recordem que el Centre de Formació d’Adults està ubicat al carrer Capdevila, número 31. El telèfon és el 973 35 16 12 i el correu electrònic c5008583@xtec.cat
Tota la informació es pot trobar a www.cfalaeu.cat 

Nous cursos d’iniciació a les tecnologies digitals 

D’altra banda, el Centre de Formació d’Adults de la capital alturgellenca ha organitzat nous cursos d’iniciació a les tecnologies digitals totalment gratuïts. Concretament s’ofereixen tres cursos: comunicació digital, fotografia amb el mòbil i ús del GPS al mòbil. 

Pel que fa al curs de comunicació digital impartirà coneixements de correu electrònic (Gmail i Outlook); missatgeria instantània (WhatsApp, Telegram); i vídeo-comunicació (Skype). 

El curs de fotografia amb el mòbil, els alumnes aprendran a fer ús de la càmera del seu mòbil; a emmagatzemar i compartir fotografies (Google Fotos), a editar fotos i fer servir Instagram. 

El curs sobre l’ús del GPS al mòbil s’explicarà com accedir al GPS des del mòbil; navegar en conducció i a peu (HERE WeGo, Google Maps); i orientació i enregistrament de tracks (OruxMaps). 

Per prendre part en algun d’aquest cursos cal formalitzar matrícula a partir del dimecres 13 de setembre. Tots tres cursos ofereixen horari de matí (dimecres i divendres) i horari de tarda (dilluns i dimecres).   

Altres formacions 

El Centre de Formació d’Adults de la capital alturgellenca també ofereix altres formacions com: certificat oficial per a la prova d’accés als cicles formatius de grau superior; títol de graduat en ensenyament secundari (GES) presencial i a distància; i el curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, i el de majors de 45 anys com a novetat d’enguany.