El centre de formació d'adults de la Seu d'Urgell celebra una jornada de portes obertes

Tindran lloc aquest dijous 15 de juny, de nou del matí a una del migdia, i de quatre de la tarda a les vuit del vespre. El centre ofereix ensenyaments d’informàtica, de llengües (anglès, francès i català) i altres formacions.
13-06-2017

El Centre de Formació d'Adults de la Seu d'Urgell celebrarà aquest dijous 15 de juny una jornada de portes obertes, de nou del matí a una del migdia, i de quatre de la tarda a les vuit del vespre.

Pel que fa a les preinscripcions de cara al pròxim curs acadèmic 2017-2018, el mateix centre iniciarà el dilluns 19 de juny el termini que s’allargarà fins el 27 d’aquest mateix mes.

Tots els cursos que s'ofereixen són oficials i gratuïts. L'oferta formativa passa per cursos de català, anglès i francès, de diferents nivells, així com també d'informàtica i optar a diversos certificats i titulacions.

Pel que fa als ensenyaments d’informàtica s’ofereix: COMPETIC Inicial; COMPETIC 1 (equivalent a L’ACTIC Bàsic); COMPETIC 2 (equivalent a l’ACTIC Mitjà); i COMPETIC 3 (equivalent a l’ACTIC Avançat).

Respecte les llengües s’impartirà cursos d’A1 i A2 MECR d’Angles i de Francès; i A1, A2 i B1 MECR de Català.

Altres formacions

El Centre de Formació d’Adults de la capital alturgellenca també ofereix altres formacions com: certificat oficial per a la prova d’accés als cicles formatius de grau superior; títol de graduat en ensenyament secundari (GES) presencial i a distància; i el curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys .

Els tràmits per a la preinscripció es poden dur a terme de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, i les tardes de dilluns i dimecres de les tres de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.

Per fer la preinscripció cal aportar el DNI-NIE (l'original i una fotocòpia) i la targeta sanitària.

Recordem que el Centre de Formació d’Adults està ubicat al carrer Capdevila, número 31. El telèfon és el 973 35 16 12 i el correu electrònic c5008583@xtec.cat
Tota la informació es pot trobar a www.cfalaeu.cat