El Consell Municipal d’Adolescents de la Seu d’Urgell presenta en el darrer ple les propostes treballades durant el curs

La creació d’un espai propi als centres educatius, l’organització d’una Festa Holly i la implicació a la Comissió de Festes, fites importants realitzades enguany pels representants dels adolescents urgellencs.
21-05-2019

Aquest matí s’ha celebrat a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la darrera sessió plenària del Consell Municipal d’Adolescents (CMA) de l’actual curs, presidida per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i la regidora de Joventut i Infància, Sílvia Iscla.  En aquest ple de cloenda, els i les representants dels adolescents de la nostra ciutat han presentat les diverses propostes treballades al llarg del curs.

Com acció significativa d’aquest any portada a terme pels nois i noies del CMA destaca la creació d’un espai propi als plafons dels seus respectius centres educatius que ha servit per donar a conèixer aquest òrgan, poder fer arribar informació als seus companys i companyes i alhora rebre les seves demandes.   

Els membres del CMA també han explicat durant el ple que han treballat per organitzar una Festa Holly que tindrà lloc el 15 de juny, que se celebrarà al pati del centre cívic l’Escorxador, i que servirà per celebrar la fi del curs escolar.  

Una altra novetat que s’ha donat a conèixer en aquest ple és la incorporació de 10 adolescents voluntaris per prendre part en la Comissió de Festes. Això ha estat gràcies a la tasca informativa que han realitzat els i les membres del CMA -acompanyats de representants de la mateixa comissió de festes- en el seus centres educatius de l’existència d’aquesta comissió que organitza actes festius a la Seu d’Urgell.  

En el seu torn, Sílvia Iscla ha agraït el treball en xarxa i en equip que hi ha darrera del CMA format per tècniques municipals, famílies, docents i als mateixos membres del consell. “És un projecte de present i futur, que ajuda al Consistori a veure la Seu d’Urgell des d’una altra mirada i, a la vegada, ajuda als i les adolescents a créixer”, ha afirmat la regidora urgellenca de Joventut i Infància.