El Festival de Música Antiga dels Pirineus i el Conservatori de Música dels Pirineus obren un concurs entre l’alumnat per formar part del projecte

El FeMAP Social fa de la música un vehicle de cohesió.
03-07-2018

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) torna a refermar la seva aposta més transversal i integradora, amb el projecte del FeMAP Social. Serà la tercera edició d’aquest programa que es desenvolupa en el sí del festival, i que té per objectiu apropar la música antiga als col·lectius en risc d’exclusió o amb problemes de mobilitat per poder assistir als concerts que es realitzen durant els mesos d’estiu.

El FeMAP Social s'organitza conjuntament amb el Conservatori de Música dels Pirineus des d’aquest passat divendres 29 de juny. Els alumnes passaran, durant una setmana, per diversos equipaments, tallers i residències d’atenció a persones amb diversitat funcional, malalties mentals i gent gran, on aproparan la música a aquests col·lectius mitjançant tallers i concerts a domicili els dies 30 de juny i 6 de juliol. Ho faran acompanyats de professors i l’assistència del personal del FeMAP.

Referent de la música antiga

El FeMAP es referma enguany en la seva vuitena edició com un referent de la música antiga a nivell europeu. En el marc del seu programa social, el festival desenvolupa tasques de servei públic i implicació de tots els col·lectius amb la música antiga, aprofitant-la com a vehicle de cohesió social i aprenentatge musical integrador.