El Grup de Diables de l'Alt Urgell organitza novament la 'Sala dels Horrors'

Els dies 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre a la sala Sant Domènec. El preu de l'entrada serà de 2 euros.
07-10-2019

El Grup de Diables de l’Alt Urgell torna a organitzar la ja coneguda Sala dels Horrors. La sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell es veurà transformada en un recorregut d'escenografia, ensurts i actors. La temàtica segueix sent un secret.

Els dies per poder visitar la Sala seran: dijous 31 d'octubre, de 21:00h a 24:00h; divendres 1 de novembre (Festivitat de Tot Sants) de 19:00h a 23:00h i dissabte 2 de novembre de 19:00h a 23:00h. El preu de l’entrada seguirà sent únicament 2€.

Els membres del grup asseguren que serà un pas més en l’àmbit de producció, i que els assistents es trobaran amb moltes sorpreses i novetats.

Durant tot el mes d'octubre, el Grup de Diables anirà fent públic la temàtica de la sala a les seves xarxes socials i es podrà participar en diferents sortejos per aconseguir entrades.

El Grup de Diables, comença nou camí amb la seva nova Junta Directiva

El grup de Diables consta d’una Junta Directiva que s’ha d’escollir i renovar cada dos anys. La junta actual del grup es va dissoldre per haver finalitzat el seu mandat. Per això, el Grup de Diables ha escollit aquest passat divendres 4 d’octubre la seva nova Junta Directiva.

Els nous membres que formaran la nova Junta Directiva són:

  • President: David Canillo
  • Vicepresident: Marc Moragues 
  • Secretària: Àngels Serra
  • Tresorera: Gemma Sánchez
  • Vocals: Jordi Ansay, Adrià Mejias i Manel Andorra

La nova junta directiva comença amb l’experiència dels membres que porten diferents anys en ella i amb la frescor dels nous membres que s’incorporen. Aprofiten per agrair la tasca feta de l’anterior junta i esperen continuar evolucionant el grup, tal com s’ha fet fins ara.