El joc ‘Survival Zombies la Seu Medieval’, proposta innovadora de l'agenda jove d'estiu

A la gimcana, inspirada en el passat del centre històric, s’hi podrà participar la nit de dimecres vinent, dia 16
10-08-2017

“Seràs capaç de sobreviure a una plaga que infesta la Seu Medieval al mateix temps que superes proves per descobrir què ha passat en els seus foscos carrers?”. Aquesta és la frase amb la qual es presenta ‘Survival Zombies la Seu Medieval’, un nou joc de supervivència que proposa al jovent de la capital de l’Alt Urgell conèixer de primera mà la història de la ciutat a l’Edat Mitjana d’una forma lúdica com és a través d’una gimcana.

L’activitat és una novetat destacada de l’Agenda Jove d’Estiu de l’Ajuntament urgellenc i ha tingut una bona rebuda, atès que de moment ja compta amb una quarantena d’inscrits. L’activitat es durà a terme la nit de dimecres vinent, 16 d’agost, entre les 10 i la mitjanit.

L’activitat tindrà el tret de sortida des de l’Espai Ermengol i transcorrerà pel casc antic (Carrer dels Canonges, Santa Maria, Pati Palau i Plaça dels Oms). Al joc s’hi troben condemnats i salvats tot viatjant per la història local. La regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, explica que “l’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer la historia de la Seu Medieval al públic adolescent i jove”. A més a més, hi afegeix Iscla, “és una novetat que permet potenciar la participació dels joves del municipi”.

El joc és organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, l’Espai Ermengol i Xavi Socías (Cheap Films), amb la col·laboració de l’Associació Allau i Batukaseu. La inscripció encara roman oberta i és gratuïta.