El jurat de Viles Florides distingeix a la Seu d’Urgell amb 3 flors d’honor

El guardó l’han recollit l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i el cap del Servei Municipal de Parcs i Jardins, Carles Martín, en la gala Flors d’Honor 2017 celebrada a Mollet del Vallès.
25-09-2017

El jurat especialitzat de Viles Florides ha distingit aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell amb 3 Flors d’Honor per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà. El guardó ha estat recollit per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i pel cap del Servei Municipal de Parcs i Jardins, Carles Martín, en una gala celebrada al teatre municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès, on s’hi ha reunit més de 275 persones, i presidida per la consellera d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret.

La Seu d’Urgell ha estat un dels 48 municipis reconeguts amb tres Flors d’Honor. En aquest acte s’han lliurat també els guardons de quatre Flors d’Honor a un total d’11 municipis, 48 poblacions han obtingut dues Flors d’honor i 6 municipis ha estat distingits amb una Flor d’Honor.

Recordem que aquests guardons són promoguts per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

La Seu d’Urgell, Vila Florida

Recordem que el passat mes d’abril, la Seu d’Urgell va ser distingida com a Vila Florida, sent el primer municipi de la comarca de l'Alt Urgell en sumar-se a aquesta iniciativa. La seva adhesió va arribar després de la incorporació de l'històric carrer dels Canonges, que es va convertir també en el primer espai florit de la comarca alturgellenca.