El Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell celebra la seva majoria d’edat amb bona nota

Les propostes ‘medievals’ amb més èxit han estat els tallers de ceràmica, cistelleria i maquillatge i l'espai infantil Joc al Quadrat amb La Tribu Juganera.
03-06-2019

El Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell ha arribat a la seva majoria d’edat amb èxit. Així ha quedat palès aquest cap de setmana amb la gran afluència de públic, sobretot durant la jornada de dissabte, que ha omplert tots els racons del centre històric de la nostra ciutat.

Les propostes ‘medievals’ que han obtingut més èxit de públic han estat les adreçades al públic infantil com els tallers de ceràmica, cistelleria i maquillatge que han gaudit d’un gran nombre de participants, i que han anat a càrrec de les urgellenques  Gemma Coma, Júlia Estany, Logama i Mireya González.

L’altra activitat, novetat en aquesta 18a edició del Mercat Medieval dels Canonges, ha estat l’espai infantil Joc al Quadrat que durant tot el cap de setmana ha omplert el Pati Palau de nens i nenes que han gaudit tot jugant amb La Tribu Juganera.

A més a més, urgellencs i visitants han gaudit de l’autèntic ambient medieval del carrer dels Canonges i voltants de la catedral amb 95 parades d’artesans, música en directe i cercaviles amb La Cirquestra, espectacles com la Rondada de guerrers mercenaris, l’abat dels bojos, la bruixa els tres caps, el campament del mamut i els seus guerrers, contes i llegendes de Joanot el Guerrer Trobador, amb Gog Teatre de Carrer, tir amb arc amb Vall Llobera, Terra d’Arquers, espectacles acrobàtics amb el Cavaller de Puja i Baixa, un sopar medieval i la proposta gastronòmica ‘menges medievals’ que han ofert diferents establiments de la Seu d’Urgell durant tot el cap de setmana medieval.