El Palau d'Esports acollirà diumenge la Final de la Lliga Catalana Femenina entre l'Spar Citylift Girona i el Cadí la Seu

La competició tindrà lloc aquest diumenge 25 de setembre, a les 12.30 hores, a la Seu d'Urgell. L'entrada serà gratuïta. El matx s'emetrà en directe per Esport3.
22-09-2016

Aquest migdia s'ha presentat oficialment la 28a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina en el mateix escenari de la final que se celebrarà aquest diumenge, 25 de setembre, a dos quarts d'una del migdia, el Palau d'Esports de la Seu d'Urgell.

L'acte ha comptat amb la presència d'Enric Prats, directiu de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ); Joan Segura, representant territorial de Lleida de la Secretaria General de l'Esport; i Isidor Alberich, regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell; juntament amb els presidents, entrenadors i capitanes dels equips participants.

El conjunt urgellenc és el vigent campió de la competició i amfitrió d'una Final que s’emetrà en directe pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya (TVC) i en la que les jugadores de l’equip de la Seu d’Urgell buscaran sumar el tercer títol de l’entitat i segon consecutiu.

L'any passat, el CADÍ LA SEU va sumar el seu segon títol en guanyar per 53-69 a l'equip de Girona a Fontajau. D'altra banda, l'SPAR CITYLIFT GIRONA intentarà tornar a fer-se amb el títol de campiones, un trofeu que ja han aixecat en cinc ocasions.

En l'acte de presentació d'aquesta final femenina de bàsquet, Enric Prats, ha manifestat que "la Seu serà una molt bona amfitriona, ja ha acollit moltes finals i a més a més ha estat Ciutat del Bàsquet. Un esdeveniment en què està assegurat l’èxit esportiu i l’èxit organitzatiu". “La Seu d’Urgell és la seu”, ha reblat el directiu de la FCBQ.

En el seu torn, Joan Segura ha desitjat  una final amistosa on les jugadores gaudeixin del joc, tot fent una reivindicació i crida del bàsquet femení als mitjans, i al mateix temps una agraïment a Esport 3 per la seva aposta. "També manifesto el desig de que hi hagi més equips catalans a la lliga, que s’hagin de jugar semi finals i no només finals".

Per la seva part, Isidor Alberich, ha afirmat que "el Cadí La Seu sempre ha estat un orgull per la nostra ciutat, així que gràcies per portar-nos aquesta final. També vull fer un agraïment especial a la Federació per confiar-nos aquest esdeveniment; no patiu que La Seu ja té experiència en acollir grans trobades esportives. Aprofito per fer una crida a l’afició d Girona de cara a aquest diumenge. Entre tots omplirem el Palau; La Seu d’Urgell és casa vostra".
Val a dir que l'entrada per presenciar aquesta final al Palau Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell serà gratuïta.